Gratis e-book

Ben jij op zoek naar de kernoorzaak en het antwoord op jouw angsten? Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen. Je download hier GRATIS het e-book “Hét antwoord op ANGST” (tweede druk), beveiligd door ANTAGONIST.

Het EPUB-bestand is geschikt voor E-readers. Je kunt dus snel en makkelijk het e-book lezen op jouw E-reader. Wel zo handig. Ook kun je ervoor kiezen om het e-book in PDF-formaat te downloaden. Een PDF-bestand kan op iedere computer, tablet of smartphone gelezen worden.

Het PDF-bestand is op A4 formaat. Het A4 formaat is namelijk het meest efficiënt om zelf uit te printen. Als u liever een gebonden boek wilt lezen, kunt u dat bestellen middels de onderstaande button ‘Nu Kopen’, waarna u naar de webshop van bol.com wordt geleid. De kosten zijn dan 15 Euro.

Om promotiekosten te drukken en meerdere belangstellenden te bereiken, stel ik het zeer op prijs om mijn boodschap te delen. Tenminste, als mijn boek voor u van toegevoegde waarde was en u ervan overtuigd bent dat dit ook voor anderen een toegevoegde waarde kan zijn. Bij voorbaat dank ik u hiervoor.


Download het gratis e-book in PDF-formaat:


Download het gratis e-book in EPUB-formaat:


Koop het gedrukte boek: