Gratis e-book (EPUB) over angst!

  • Versie
  • Downloaden 387
  • Bestandsgrootte 1.51 MB
  • Aantal bestanden 1
  • Datum plaatsing 14 november 2020
  • Laatst bijgewerkt 17 februari 2021

Gratis e-book (EPUB) over angst!

Angst is normaal, en speelt een belangrijke rol in ons leven. Dat is in de meeste gevallen in positieve zin. Echter kan het ook negatief worden wanneer de angst overmatig sterk wordt. Het kan ons leven in dat geval zuur maken.

Gratis e-book over angst

In mijn gratis e-book over angst vertel ik je mijn ervaringen en ontdekkingen over angst en andere emoties. Zo beschrijf ik wanneer je angst ervaart, en hoe dat komt. Het is belangrijk om te weten waarom je angst ervaart, omdat je dan pas het probleem adequaat kunt oplossen. Ik leg de kernoorzaak van angst in dit boek uit. Ook leg ik hier duidelijk de relatie met andere emoties, zoals teleurstellingen, schaamte en stress, waar ik bijzondere aandacht aan schenk. Daarnaast leg ik ook de theorie verder uit in de hoofdstukken over dwang, verslaving, depressie, burn-out en pesten.

In dit e-book staat geen stappenplan of oefening. Het is een e-book met antwoorden op angst. Deze antwoorden maken een einde aan het piekeren. Daarom is mijn theorie een nieuwe kijk op angst. Een kijk die voor velen succesvol is gebleken.

Tijdens het lezen van het boek zul je merken dat de theorie eigenlijk een hele eenvoudige gedachte is. Ik zal je overtuigen dat het een gedachte is die je leven voorgoed, op een positieve manier, kan veranderen. Wanneer je emoties tot op het bot begrijpt, zul je controle verkrijgen. Eerst bewust, en daarna onbewust. Met dit begrip vind je jouw balans, jouw innerlijke rust.