Zelf van angststoornis afkomen

Wil jij zelf van jouw angststoornis afkomen? Wanneer we veel angst ervaren, kan dat ons leven zuur maken. Helemaal wanneer je last hebt van een angststoornis. Het is belangrijk om te weten waar angst vandaan komt. Angst heeft namelijk áltijd een oorzaak. Pas wanneer de kernoorzaak duidelijk is, kun je het probleem oplossen.

Zelf van een angststoornis afkomen

In mijn gratis e-book over angst leg ik uit hoe angst werkt en waar het vandaan komt. Ook ga ik in op andere emoties, welke vaak een rol spelen bij angst.

In mijn blog en boek over angst heb ik toegelicht dat de interpretatie van waarnemingen je gevoelens en emoties kaderen. Ik kwam tot de ontdekking dat de interpretaties van waarnemingen altijd tweeledig zijn. Dat was mijn eureka moment, dé toegang tot het overwinnen van mijn overmatige angsten. Je beoordeelt namelijk een waarneming altijd op zowel een mogelijk gevaar als op de risico’s voor pijn. Waarschijnlijk heeft de veiligheidskunde mij deze openbaring gebracht. Daar wordt namelijk wel een onderscheid gemaakt tussen gevaar en risico. Om diverse redenen is het lastig deze twee begrippen te onderscheiden. Eerst een klein voorbeeld.

Wanneer je meer wilt weten over teleurstellingen en angst, raad ik je aan om mijn gratis e-book eens te lezen. Hieronder leg ik je uit wat de relatie tussen teleurstellingen en angst is, en geef ik hét antwoord op angst. Via onderstaande link kun je mijn e-book helemaal gratis downloaden!

Lees ook

altijd angst