Stap voor stap je angst overwinnen

Stap voor stap je angst overwinnen kan door eerst te weten te komen waar je angst vandaan komt. Angst is een emotie die altijd hetzelfde is. De sterkte zorgt er echter voor hoe de angst overkomt. Angst is namelijk positief, maar teveel angst kan het leven zuur maken.

Stap voor stap je angst overwinnen

Het is zeker mogelijk om stap voor stap je angst te overwinnen. In mijn gratis e-book leg ik uit hoe angst werkt en waar het vandaan komt. Ook ga ik in op andere emoties, welke vaak een rol spelen bij angst.

In mijn blog en boek over angst heb ik toegelicht dat de interpretatie van waarnemingen je gevoelens en emoties kaderen. Ik kwam tot de ontdekking dat de interpretaties van waarnemingen altijd tweeledig zijn. Dat was mijn eureka moment, dé toegang tot het overwinnen van mijn overmatige angsten. Je beoordeelt namelijk een waarneming altijd op zowel een mogelijk gevaar als op de risico’s voor pijn. Waarschijnlijk heeft de veiligheidskunde mij deze openbaring gebracht. Daar wordt namelijk wel een onderscheid gemaakt tussen gevaar en risico. Om diverse redenen is het lastig deze twee begrippen te onderscheiden. Eerst een klein voorbeeld.

Wanneer je meer wilt weten over teleurstellingen en angst, raad ik je aan om mijn gratis e-book eens te lezen. Hieronder leg ik je uit wat de relatie tussen teleurstellingen en angst is, en geef ik hét antwoord op angst. Via onderstaande link kun je mijn e-book helemaal gratis downloaden!

Lees ook

altijd angst