Angstgedachten overwinnen

Angstgedachten overwinnen kan voelen als iets dat onbereikbaar is. Toch is het mogelijk. Door eerst de oorzaken van jouw angst te vinden, kun je vervolgens de gedachten overwinnen. Lees snel verder hoe ik heb ontdekt wat het antwoord op angst is.

Angstgedachten overwinnen

Als je jezelf van je overmatige angsten wil verlossen pieker je je wezenloos. Analyses die met de dag veranderen. Je wordt wakker met nieuwe gedachten die voortkomen uit je onderbewustzijn. Soms positief, soms negatief. Twee stappen vooruit, een stap terug. Je kent het wel. Keer op keer ben je teleurgesteld, omdat het ultieme antwoord, het antwoord dat je eeuwig verlost van je pijn, maar niet naar boven wil komen.

Het antwoord op angst

In mijn blog en boek over teleurstellingen heb ik toegelicht dat de interpretatie van waarnemingen je gevoelens en emoties kaderen. Ik kwam tot de ontdekking dat de interpretaties van waarnemingen altijd tweeledig zijn. Dat was mijn eureka moment, dé toegang tot het overwinnen van mijn overmatige angstenJe beoordeelt namelijk een waarneming altijd op zowel een mogelijk gevaar als op de risico’s voor pijn. Waarschijnlijk heeft de veiligheidskunde mij deze openbaring gebracht. Daar wordt namelijk wel een onderscheid gemaakt tussen gevaar en risico. Om diverse redenen is het lastig deze twee begrippen te onderscheiden. Eerst een klein voorbeeld.

Wanneer je meer wilt weten over angst, raad ik je aan om mijn gratis e-book eens te lezen. Hieronder leg ik je uit wat de relatie tussen teleurstellingen en angst is, en geef ik hét antwoord op angst. Via onderstaande link kun je mijn e-book helemaal gratis downloaden!

Lees ook

altijd angst
Angstgedachten overwinnen kan!