Angst overwinnen zonder medicatie

Wil jij angst overwinnen zonder medicatie? Het is belangrijk dat je weet dat dat niet onmogelijk is. Je kunt angst overwinnen door de oorzaak van angst aan te pakken. In mijn gratis e-book vertel ik meer over angsten.

Angst overwinnen zonder medicatie

De functie van angst is je waarschuwen voor gevaar om je te beschermen tegen gevaar. In het geval van overmatige angsten ben je echter niet in staat om je probleem op te lossen. De angst blijft je maar waarschuwen, maar als je niet weet wat te doen, drijft de angst je tot wanhoop. Je gevoelens zijn uit balans en dat veroorzaakt veel stress. Zie het processchema als bijlage in mijn boek en op deze site. Om angst te overwinnen, is het belangrijk om te weten wat de oorzaak van de angst is.

Wil je meer weten over angst?

In mijn blog en boek over angst heb ik toegelicht dat de interpretatie van waarnemingen je gevoelens en emoties kaderen. Ik kwam tot de ontdekking dat de interpretaties van waarnemingen altijd tweeledig zijn. Dat was mijn eureka moment, dé toegang tot het overwinnen van mijn overmatige angsten. Je beoordeelt namelijk een waarneming altijd op zowel een mogelijk gevaar als op de risico’s voor pijn. Waarschijnlijk heeft de veiligheidskunde mij deze openbaring gebracht. Daar wordt namelijk wel een onderscheid gemaakt tussen gevaar en risico.

Wanneer je meer wilt weten over angst en het overwinnen hiervan, raad ik je aan om mijn gratis e-book eens te lezen. Hieronder leg ik je uit wat angst is, en geef ik hét antwoord op angst. Via onderstaande link kun je mijn e-book helemaal gratis downloaden!

Lees ook

angst overwinnen zonder medicatie
Wil jij angst overwinnen zonder medicatie?