Angst loslaten

Angst loslaten lijkt op het eerste gezicht niet gemakkelijk. Iedere angst heeft een oorzaak. Om angst los te kunnen laten, zul je de oorzaak moeten aanpakken. In mijn gratis e-book leg ik je meer uit over het antwoord op angst.

Wil je meer weten over angst loslaten?

In mijn blog en boek over angst heb ik toegelicht dat de interpretatie van waarnemingen je gevoelens en emoties kaderen. Ik kwam tot de ontdekking dat de interpretaties van waarnemingen altijd tweeledig zijn. Dat was mijn eureka moment, dé toegang tot het overwinnen van mijn overmatige angsten. Je beoordeelt namelijk een waarneming altijd op zowel een mogelijk gevaar als op de risico’s voor pijn. Waarschijnlijk heeft de veiligheidskunde mij deze openbaring gebracht. Daar wordt namelijk wel een onderscheid gemaakt tussen gevaar en risico.

Wanneer je meer wilt weten over angst loslaten, raad ik je aan om mijn gratis e-book eens te lezen. Hieronder leg ik je uit wat angst is, en geef ik hét antwoord op angst. Via onderstaande link kun je mijn e-book helemaal gratis downloaden!

Lees ook

angst loslaten
Weet jij al hoe je jouw angst kunt loslaten?